HANDELSBETINGELSER

Husk altid at læse handelsbetingelser og -vilkår igennem, inden du foretager et indkøb. På den måde sikrer du dig den bedste oplevelse ved at handle hos os. Alle aftaler med os indgås på dansk, og alle betingelser er iht. gældende dansk købelov. Nedenstående betingelser gælder for samtlige leverancer fra Vinhuset Møn.

KONTAKTOPLYSNINGER
Vinhuset Møn er en vinhandel med både online forretning samt vinhandel i Stege på Møn. Forretningen i Stege rummer langt større udvalg, også med andre delikatesser, end vises her på siden.

Vinhuset Møn, Storegade 46, DK-4780 Stege
CVR-nr.: 35013474
Telefon: (+45 55814414)
E-mail: vinhusetmoen@outlook.dk

PRISER OG BETALING
Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv moms. Afhængig af din ordres størrelse kan ordren blive tillagt et fragtbeløb. Dette vil fremgå af din ordre, inden du godkender købet. Alle ordrer med en værdi over DKK 700,00 sendes fragtfrit. Alle ordrer under en samlet værdi på DKK 700,00 opkræves et fast beløb på DKK 75,00 til at dække vores fragtomkostninger.

Betalingskort
Hos Vinhuset Møn kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro og JCB. Beløbet trækkes først fra din konto, når din ordre er afsendt fra os. Du betaler således aldrig for varer, som ikke er afsendt.

ALDERSGRÆNSE
Du skal være over 18 år, når du handler hos Vinhuset Møn. Når du godkender vores handelsbetingelser, bekræfter du samtidig, at du er over 18 år på købstidspunktet.

SIKKERHED OG DATABESKYTTELSE
Når du køber en vare hos Vinhuset Møn, registrerer du dine betalingsoplysninger. Dine kontooplysninger kontrolleres udelukkende gennem vores aftale med PBS gennem en sikker og krypteret forbindelse kaldet SSL (Secure Socket Layer). Vinhuset Møn har på intet tidspunkt adgang til disse oplysninger, og oplysningerne lagres ikke i nogen systemer. Forbrugerlovgivningen har fastsat de gældende bestemmelser om databeskyttelse for at beskytte forbrugerens identitet og privatliv. Vinhuset Møn er forpligtet til at overholde disse bestemmelser. Data, der identificerer dig personligt som forbruger, vil aldrig blive distribueret videre til en tredjepart. Alle, der handler hos Vinhuset Møn, skal være fyldt 18 år. Er du mindreårig, kan du få hjælp af en værge eller en forælder.

BESTILLING OG LEVERING
Vi leverer kun til adresser i Danmark, og det er vores målsætning at levere alle varer så hurtigt som muligt. Er varen på lager, afsendes den omgående. Er varen udsolgt, vil der på din ordrebekræftelse fremgå den forventede leveringstid. Der tages forbehold for, at varen kan blive udsolgt på købstidspunktet, udgå eller forsinkes fra vores leverandører. Skal du bruge varen en bestemt dato, så kontakt os for at høre om mulighederne. Hvis ikke vi selv leverer direkte til dig, anvender vi enten Danske Fragtmænd eller Vingaloppen som transportør. Når leverancen er leveret og kvitteret for, betragtes ordren som afsluttet. Alle ordrer over DKK 700,00 sendes fragtfrit. Alle ordrer under DKK 700,00 opkræves et fast beløb på DKK 75,00 til at dække forsendelsesomkostningerne.

FORTRYDELSES- OG REKLAMATIONSRET

Fortrydelsesret
Du har mulighed for at fortryde dit køb inden for 14 dage fra modtagelsesdagen. 

Skal du returnere en vare til os, skal den være i samme stand som ved levering og emballeres korrekt og forsvarligt i den oprindelige emballage til returfragten. Vi skal kunne sælge varen igen som en ny vare, og varen skal således fremstå 100% komplet. Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af leverancen. Du bedes kontakte os inden returneringen ved at sende os en e-mail indeholdende dit ordrenr., navn, adresse og kontaktoplysninger samt oplysning om årsagen til returnering. Når den fejlfri vare er modtaget hos os, vil vi refundere dig det fulde beløb for de returnerede varer. Vi modtager ikke pakker pr. efterkrav, så denne type forsendelse vil blive nægtet modtaget og returneret til dig. Du afholder selv omkostningerne til returfragten.

Reklamationsret
Opdager du en fejl på varen, som var til stede på leveringstidspunktet, skal du omgående kontakte os, så vi kan vurdere, hvordan vi løser problemet på tilfredsstillende vis. Hvis du modtager en vare, som er beskadiget under transporten, skal du straks efter levering kontakte os, så vi kan kontakte transportøren og få løst problemet med din leverance.

DISCLAIMER
Vinhuset Møn ønsker altid at give dig den bedst tænkelige oplevelse ved at handle med os. Derfor opdaterer og vedligeholder vi løbende vores hjemmeside for at sikre dig så præcise oplysninger som muligt. Vi tager dog forbehold for, at der på hjemmesiden kan fremstå utilsigtede menneskelige fejl eller oplysninger, fx omkring leveringstider, udsolgte varer, priser m.m., og kan ikke drages til ansvar herfor. 

Se endvidere vores persondatapolitik her